Kovács Magda-díj 2015

2015. március 17-én került átadásra a Gábor Dénes Főiskola egyik alapítója, az LSI Informatikai Oktatóközpont által alapított, és a GDF első főigazgatójáról elnevezett Kovács Magda-díj.

A díjat és a vele járó oklevelet összesen 6 fő, Szandtner Zoltán, Kiss Bokodi Zsolt, Tövissy Judit, Tátrai János, Szabó Norbert és Buzás Ferenc hallgató vehette át az LSI főigazgatójától, dr. Tótszöllősy Gézától.

A díjazottaknak ezúton gratulálunk!

Az LSI a Kovács Magda-díjjal az informatika területén elért kimagasló tanulmányi eredményeket, az informatikai alkalmazások során tanúsított kreatív hozzáállást, valamint a gyakorlati megvalósítást kívánja jutalmazni. A díjra pályázni lehet, és évente egy alkalommal kerül kiosztásra a legjobb öt pályázó számára.

 Egy pályázó hallgató prezentálja pályázatátA diákok a mostani pályázatra benyújtott munkákat március17-én mutatták be a 8 tagú zsűri előtt. A zsűriben az LSI illetve a GDF delegáltjai foglaltak helyet. A prezentációkat a zsűri több szempont alapján pontozta. Figyelembe vették a dolgozat témáját, a téma feldolgozásának színvonalát, az előadó felkészültségét, stílusát, stb.

A bemutatók és a díjkiosztás is jó hangulatú volt, a díj alapítói jövőre is várják a pályázókat.