Oktatóközpont

 

Az LSI (Large Scale Integration) Informatikai Oktatóközpont a Mikroelektronika Alkalmazásának Kultúrájáért Alapítványt, illetve munkaszervezetét, az LSI Informatikai Oktatóközpontot Dr. Kovács Magda hozta létre és szervezte meg 1979-ben. Az Alapítványt húsz magyar cég és ipari kutatóintézet alapította az informatikai kultúra - elsősorban az oktatás révén megvalósuló - formálására. Az LSI a hazai számítástechnikai kultúra terjesztésében, az oktatásban és különösen a könyvkiadásban rövid időn belül széles körben elismert intézménnyé vált.

 
1992-ben az LSI a SZÁMALK-kal együttműködésben hozta létre a nyitott, távoktatási módszerrel oktató intézményt,a Gábor Dénes Főiskolát. Dr. Kovács Magda főigazgató a főiskola fontos küldetésének tekintette, hogy országos távoktatási hálózaton keresztül „házhoz vigye” a tanulás lehetőségét.

         

LSI Informatikai Oktatóközpont szolgáltatásai

  • Az LSI Informatikai Oktatóközpont az informatikai, nyelvi képzéseken túl vállalat hatékonyság növelő tréningek területén is igen nagy tapasztalattal rendelkezik.
  • A nyelvvizsgáztatás az intézmény profiljába szorosan illeszkedő, meghatározó tevékenység, hiszen LEXINFO nyelvvizsga központként üzemel hosszú évek óta.
  • A képzések és szolgáltatások az egyéni és vállalati csoportok érdekeinek és elvárásainak megfelelően folyamatosan igényes szolgáltatás csomagokkal bővülnek.

Küldetésünk

"Az LSI küldetése, hogy az Alapító Okiratnak megfelelően a korszerű info-kommunikációs technológia kultúra terjesztését, fejlesztését és elsajátítását támogató központként működjön a felsőoktatás, felnőttképzés és a szakképzés területén. Minőségi tartalomszolgáltatás-fejlesztést nyújtó szervezetként hatékonyan működtesse, és kiegyensúlyozottan fejlessze a tudásalapú, innovatív és versenyképes gazdaság fejlődéséhez szükséges /e/-tanulási módszereket, környezeteket és elektronikus oktatástechnológiai kompetenciákat."
 

LSI-MVM energiatudatosság

 

Az LSI Informatikai Oktatóközpont számára nemcsak gazdasági szempontból fontos az energiahatékony működés, hanem oktatási intézményként is szeretnék, hogy a náluk tanuló diákok és felnőttek tovább vigyék az energiatudatos szemléletmódot.

 

LSI Oktatási Park

Az LSI Oktatási Park célja egy olyan, a teljes felnőttkori képzést összefogó, európai színvonalú szolgáltatásrendszer kialakítása, amely széles képzési kínálatával hosszú távon nyújt oktatási lehetőséget a felsőoktatásban és azon kívül is tanulni vágyóknak. A kellemes 18.000 m2-es parkos területen található négy épületében felsőoktatási és felnőttképzési intézmények számára nyújt elhelyezést és tartalomfejlesztési szolgáltatásokat. Emellett szervezői szerepet vállal a képzési intézmények kutatási-fejlesztési potenciáljának kiaknázásában is.

Az Oktatási park címe:  Budapest, 1037 Bécsi út 324.

 

Az Oktatási Park területén található szervezetek

LSI Informatikai Oktatóközpont

4. épület
Károli Gáspár Református Egyetem
Bölcsésztudományi Kar Pszichológiai Intézet
5. épület

Óbudai Waldorf Iskola

6. épület

Belépés és tartózkodás az LSI Oktatási Park területén

Az LSI Oktatási Park 24 órás portaszolgálatot működtet, területén 7:00 órától 20:30 óráig lehet tartózkodni.

Parkolási lehetőség

Parkolni az intézmények által kiadott parkoló kártyákkal lehetséges, illetve behajtani 200 Ft / alkalom díjért lehetséges.

 

Megközelíthetőség

  • 218-as busz: Árpád híd (Szentlélek tér) - Aranyvölgy vasútállomás
  • 260, 260A busz: Bécsi út (Vörösvári út) - Bóbita utca, vagy Kocsis Sándor út
  • Volán busz: Árpád híd, autóbusz állomás - Bóbita utca (Budapest bérlettel)
  • MÁV: Budapest - Esztergom vasútvonal (Aranyvölgy megálló, Budapest bérlettel)

 

 

 

Szolgáltatások

Ezen az oldalon található információk segítséget nyújtanak Önnek a tájékozódásban az LSI OKtatási Park területén és környezetében.