Hallgatói vélemények

 

"Az esélyegyenlőséget szolgáló info-kommunikációs technológiák továbbképzés során megtanultam más szemmel nézni a fogyatékkal élő emberekre. Az órákon megismerkedtünk a fogyatékos emberek által használt hardver és szoftver eszközökkel, és megtanultuk, hogy mire kell különösen odafigyelni, ha akadálymentes weblapot vagy szoftvert szeretnénk készíteni. Megtanultuk hogyan kell kezelni a fogyatékos diákokat az integrált oktatása során. Az órák kellemes környezetben, jó hangulatban teltek. Szántai Károly tanár úr magyarázatai érthetőek és érdekesek voltak számunkra.

Köszönet a megszerzett tudásért az LSI Informatikai Oktatóközpontnak és a tanár úrnak!"

Varga Irina
matematika-számítástechnika tanár,
Gödöllő

 

"Az LSI Informatikai Oktatóközpont által szervezett "Az esélyegyenlőséget szolgáló info-kommunikációs technológiák " pedagógus továbbképzést bátran tudom ajánlani informatikus és nem informatikus kollégáknak. Fantasztikus élmény volt megismerni  az új info-kommunikációs technológiákat (tárgyakat, szoftvereket valamint HTML5 és CSS kódokat), amelyekkel segíteni lehet az idősödő és valamilyen érzékszervi sérüléssel rendelkező embereket. Különösen megfogott az egyetemes weboldal tervezés, mert így eleve akadálymentes lesz a weboldal, mind az érzékszervi sérüléssel élőknek, mind  kereső oldalak és különböző méretű eszközök számára is. Minden weboldal egyetemesen lenne tervezve, nem kellene akadálymentesíteni őket külön a fogyatékkal élők számára. Másrészt az előadó rendkívül jó stílusban tartotta elő az előadásokat, és remek kis csapat jött össze.

Köszönöm:) "

Kertész Éva Zsuzsanna
Informatika tanár, Számítógép szerelő,-karbantartó szakoktató
(Hallássérültek Óvodája, Általános Iskolája, Speciális Szakiskolája,
Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézménye és Kollégiuma)

 

"Szeretném megköszönni az LSI Informatikai Oktatóközpontnak a 60 órás "Az esélyegyenlőséget szolgáló info-kommunikációs technológiák" pedagógus továbbképzést. Igazán izgalmas hetek állnak mögöttünk, sok érdekesség, hasznosítható tudás birtokában fejeztük be kollégáimmal a tanfolyamot. Nagyszerű volt a szervezés, a modern számítógépterem. Kiváló, segítőkész oktatót tanított, aki alkalmazkodott a különféle ismeretekkel rendelkező és a nem informatikus kollégákhoz is. Rengeteg türelmet, segítséget és magyarázatot  kaptam, így középiskolai  magyartanárként is teljesíteni tudtam a követelményeket.

Kollégáim nevében is köszönöm!"

     Kassainé Kőhalmi Adrienn
Jelky András Iparművészeti Szakközépiskola

 

Felnőttképzési engedély száma: E-000571/2014

Felnőttképzési nyilvántartási szám: 01-0443-04