Képzési tanácsadás

Személyre szabott képzési tanácsadás, a biztos fejlődésért!

Képzési szükségletek felmérése és képzési tanácsadás

Képzéseink iránt érdeklődő, potenciális résztvevők számára biztosított szolgáltatás, a képzési szükségletek feltárása mellett a szükségletfeltáráshoz kapcsolódó képzési tanácsadást is tartalmazza. Feltárjuk, hogy a személyes képzési szándékai, céljai és igényei egybe esnek-e az általunk biztosított képzések célrendszerével. Egyúttal tájékoztatjuk a képzési kínálatunkkal kapcsolatos információkról és segítjük az Önnek leginkább megfelelő képzés megtalálásában.
 

A képzési tanácsadás keretében alapvetően saját szolgáltatásainkat, azok szakmai életpálya szempontjából elérhető, realizálható hasznait, várható eredményeit ismertetjük. Amennyiben érdeklődik valamely képzésünk iránt, irányított kérdések segítségével megvizsgáljuk, hogy személyes szándékaihoz, érdeklődéséhez, karrier céljaihoz mely képzési program áll legközelebb. Ha sikerült azonosítani a képzési kínálatunkkal összhangban képzési igényeit és elvárásait, lehetőséget biztosítunk a kiválasztott képzési programhoz illeszkedő előzetes tudásszint felmérés elvégzésére.

 

Amennyiben a feltárt képzési szükségletek kielégítésére az általunk szervezett képzések nem alkalmasak, a tanácsadás keretében segítünk abban, hogy megtalálja a számára legmegfelelőbb képzési programot, illetve az azt kínáló képző szervezetet.

 

Jelentkezés és bővebb felvilágosítás

 

 

 

Felnőttképzési engedély száma: E-000571/2014

Felnőttképzési nyilvántartási szám: 01-0443-04